1.4.12

Το Blog κλείνει 1 χρόνο και μοιράζει δωράκια!!!



Η σημερινή ανάρτηση είναι ένα αφιέρωμα, μια μικρή κατάθεση ψυχής, σκέψεις που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, όπως θέλετε πείτε το. Απλώς αισθάνθηκα την ανάγκη να το κάνω.
Η κουμπάρα μου η Helen είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, γεμάτος καλοσύνη, αυθορμιτισμό, χιούμορ. Πάντα θαυμάζει αυτά που φτιάχνω και πολύ περισσότερο τα γλυκά μου. Πολλές φορές μου πρότεινε να αξιοποιήσω το ταλέντο μου αλλά στην πράξη δεν ήταν και τόσο εύκολα τα πράγματα. Άλλωστε δεν έχω βλέψεις να ανοίξω δική μου επιχείρηση (προς το παρόν τουλάχιστον, δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον).
Εδώ όμως αρχίζει η ιστορία ... 
"1η Απριλίου σήμερα και είπα κι εγώ να σας καλοσωρίσω στο καινούριο μου "σπίτι"! Αυτό το blog είναι αφιερωμένο σε δύο πρόσωπα που υπέρ αγαπώ. Πρώτα απ' όλα στην μικρή μου "πριγκίπισσα" (εξού και το όνομα του blog) και στην Helen, που πάντα περιμένει να της προσφέρω κάτι φτιαγμένο απ' τα χεράκια μου, και κατά κάποιον τρόπο με παρότρυνε να παρουσιάσω το δημιουργικό μου ταλέντο. Την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό! Εύχομαι να περνάτε όμορφα μαζί μου! Καλή μας αρχή λοιπόν!!!"
Αν κάποιος μου έλεγε πως εγώ θα ήμουν ικανή να δημιουργήσω δικό μου ιστολόγιο, σίγουρα θα έβαζα τα γέλια!
Πριν από 1 χρόνο ακριβώς γεννήθηκε το ιστολόγιο "princess", μη γνωρίζοντας από blogging, σχεδίαση, κατέβασμα εικόνων στις αναρτήσεις και όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για ένα τέτοιου είδους εγχείρημα. 
Η σκέψη για την δημιουργία του blog έγινε στην συνέχεια επιθυμία όταν ψάχνοντας στο google για κατασκευές ανακάλυψα την  Ανεράιδα.
Μπαίνοντας λοιπόν στο ιστολόγιό της, το οποίο είναι εξαιρετικό, ανακάλυψα κι ένα σωρό άλλα. Πόπο! Είχα τρελαθεί με τόσες όμορφες δημιουργίες, φτιαγμένες από ανθρώπους (γλυκές μανούλες, για να ακριβολογώ) που δεν ήταν αναγκαίο να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, κι όμως παρουσίαζαν υπέροχα πράγματα.
Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι τόσο καιρό είχα πλήρη μεσάνυχτα! Τελικά υπάρχει ένας πολύ ωραίος τρόπος να παρουσιάσει κανείς τα δημιουργήματά του ή απλά να ακουστεί η φωνή του: Μέσω του blogging!!
Μέσα από το μπλογκοσπιτάκι  μου ανακάλυψα και άλλες ασχολίες με τις οποίες μ' αρέσει να καταπιάνομαι και κατέληξα στο συμπέρασμα πως λειτούργησε ως μέσο "ψυχοθεραπείας", χαλάρωσης ... Και έτσι συνεχίζει να είναι ...

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την γλυκιά Έλενα για τις συμβουλές της και την προθυμία της να μου λύσει ορισμένες απορίες.

Marian μου, ακόμη θυμάμαι τα πρώτα σου σχόλια! Ήταν τόση η χαρά μου που κάποιος άφηνε σχόλια στις πρώτες μου αναρτήσεις!

Γλυκιά μου Κική είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα! Δεν το περίμενα να δεθούμε τόσο πολύ! 

Νατάσα μου είσαι μια υπέροχη νεράιδα!

Marie πάντα θα θυμάμαι το πήγαινε-έλα των σχολίων μας! Καλά, δεν παιζόμαστε! 

Αναστασία, μου έμεινε η φράση "σας νεραϊδοφιλώ"! 

Λιτσάκι μου καλό, είσαι τόσο απλός άνθρωπος μα έχεις κάτι μαγικό που μου φτιάχνει τη διάθεση!

Μαζί ... Kapa μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω και να μην ξεχνώ τα απλά, καθημερινά πράγματα, αυτά που δίνουν τελικά νόημα στη ζωή μας!

Αγαπητό Κηπολόγιο η κηπουρική δρα  τελικά σημαντικά στην ψυχολογία! Σ' ευχαριστώ Παπίτσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μου! Δεν περίμενα πως ένα μέρος της ψυχής μου θα άγγιζε τις καρδιές τόσων ανθρώπων, οι περισσότεροι των οποίων είναι άγνωστοι μεταξύ τους.

Χαίρομαι ΠΟΛΥ που σας γνώρισα!!!


Με αφορμή τα γεννέθλια του  μπλογκ θα έχουμε και δωράκια για 3 τυχερές! Θα σας ενημερώσω σύντομα τι πρόκειται να είναι αυτά, γιατί δεν έχω προλάβει να τα τελειώσω επειδή η μικρούλα μου είναι άρρωστη εδώ και τρεις ημέρες. Μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε αυτή την ανάρτηση μέχρι και την Δευτέρα 16 Απριλίου 2012. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 όπου και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών.
(Λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση μόνο αναγνώστες αυτού του ιστολογίου. Τυχόν διπλά ή τριπλά σχόλια από τον ίδιο αναγνώστη θα μετρήσουν ως ένα. Ευχαριστώ!!)



Σας φιλώ!!!



Καλή επιτυχία!!!









31 σχόλια:

  1. καλό μήνα! Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο blogοσπιτάκι σου! Περαστικά στην πριγκίπισσα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Princess μου γλυκιά, Χρόνια Πολλά με πολλές - πολλές πριγκιπικές δημιουργίες!!!!!!!! Τα λόγια σου μου άγγιξαν την καρδιά...... σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    Υ.Γ. Περαστικά και στο κοριτσάκι σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα να σε αναπαύει και να σου δίνει χαρα το μπλογκόσπιτο!!! Χαίρομαι που είσαι στην παρέα μας! (Οργανώσαμε διαγωνισμό την ίδια μέρα, πέρνα κι απο μένα να παίξεις!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κατάφερες και με συγκίνησες!!!!!!!!
    Να τα χιλιάσει το όμορφο blogoσπιτάκι σου princess μου και να είσαι πάντα καλά να μας φτιάχνεις υπέροχες δημιουργίες!!!!!!!!!!!
    Περαστικά στο κοριτσάκι σου!!!!!!!
    Σε νεραϊδοφιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και να συνεχίσεις να δημιουργείς όμορφα πράγματα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όσα γράφεις!!! Και για μένα το ...σπιτάκι μου είναι ένα είδος "ψυχοθεραπείας". Φιλιά πολλά και περαστικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε νέες σου αναγνώστριες και δυστυχώς δεν έχω ακόμα διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Περαστικά στην μικρούλα σου!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπημένο μου blog πότε πρόλαβες και μεγάλωσες τόσο σε γνώρισα λίγο πριν τα χριστούγεννα συνεπαρμένη απο το μαγικό σου όνομα έυχομαι λοιπόν χίλιες αναρτήσεις και να συνεχίσουμε να σε έχουμε δίπλα μας φιλιά και περαστικά στο αστεράκι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σημερα σε ανακαλυψα και πεφτω
    σε δωρακια
    χρονια πολλα λοιπον και καλες διμιουργιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά, εξίσου δημιουργικά και χαρούμενα, με δυνατές συγκινήσεις, πολλές-πολλές ακόμα αναρτήσεις και χιλιάδες αναγνώστες να σε παρακολουθούν, Πριγκηπέσσα!!! Καλό μήνα και καλή συνέχεια στο "σπιτάκι" σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Princess να είσαι γερή και να απολαμβανεις όμορφες και δημιουργικες στιγμές μεσα απο το blogόσπιτο σου!Περαστικά στη μικρούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Princess,κι εμείς χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας! Καλή συνέχεια ,πάντα δημιουργική! Περαστικά στη μικρή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/4/12, 11:10 μ.μ.

    Καλή συνέχεια στο "σπιτάκι" σου...Να τα εκατοστήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά στο όμορφο μπλογκ σου!!!!Να εισαι παντα δημιουργική !!Καλό μήνα!!περαστικά στην μικρή σου και η δική μου αρρωστουλα ειναι πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα καλό μήνα.Χρόνια Πολλά στο μπλογκοσπιτάκι σου πάντα να έχεις πολλούς φίλους και πολλές δημιουργικές ιδεές.Περαστικά στην μικρούλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά λοιπον με πολλές & καλές αναρτήσεις
    Να γιορτάζεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά πολλά, και φυσικά δημιουργικά! Περαστικά στην πριγκιπισσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρονια πολλά και δημιουργικά! Περαστικά στην μικρούλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά στο όμορφο σπιτάκι σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμάν τι πήγα να χάσω!!! Με το bazaar και τα τρεχάματα πού χρόνος για βολτίτσες στις φιλεναδίτσες!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Εύχομαι όλο αυτό το μαγικό και ωραίο που συμβαίνει να κρατήσει πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!! Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα αγάπη μου γλυκιά και εύχομαι σύντομα να βρεθούμε και από κοντά!!! Σας φιλώ όλους!!! Καλό ξημέρωμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο όμορφο μπλόγκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά, γεμάτα έμπνευση και δημιουργία!Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά!
    Συνέχισε να μας γεμίζεις με τις όμορφες αναρτήσεις σου!
    Φιλιά πολλά Princess!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γλυκούλα μου!!! Με συγκινείς και σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κατά καιρούς γράφεις σαν σχόλια στο μπλόγκ μας, αλλά και για τα καλά σου λόγια, εδώ.Χαίρομαι να κοιτώ μέσα από τα μάτια σου, το εκτιμώ ιδιαίτερα...Ο τρόπος σου είναι άμεσος και αυθεντικός γι'αυτό μου αρέσει να σε διαβάζω!! Και βέβαια είμαι μέσα για την κλήρωση...Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά με περισσότερες δημιουργίες και πολλούς πολλούς φίλους!!! Φιλιά και καληνύχτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια Πολλά με πολλές πριγκιπικές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά Princess! Να είσαι πάντα καλά και να μας φιλοξενείς στο σπιτάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά! Πολλά πολλά μπλογκοχρόνια σου εύχομαι! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπημένη μου πριγκιποπούλα, η ανάρτηση αυτή έπεσε επάνω στο πάρτι των αγοριών και την έχασα, αλλά ευτυχώς δεν μου ξέφυγε τελικά!
    Πόσο σ'ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια, πόσο... Είσαι άμεση κι αληθινή κι αυτό μου πάει, μου κάνει κλικ στους ανθρώπους! Είναι κι ο λόγος που μπαίνω στο σπιτάκι σου να σε διαβάσω με ευχαρίστηση! Σ'ευχαριστώ και πάλι κοριτσάκι μου!
    Και φυσικά είμαι μέσα για την κλήρωση!!
    Σε φιλώ πολύ πολύ και χρόνια πολλά ακόμη στο όμορφο μπλογκοσπιτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πόσο μα πόσο γλυκιά είναι αυτή σου η ανάρτηση... Σου εύχομαι χρόνια πολλά και πολύ-πολύ δημιουργικά, με ανθρώπους δίπλα σου που να σ' εμπνέουν και να σε ωθούν σε νέα μονοπάτια!! Ελπίζω η μικρούλα σου να είναι υγιέστατη πλέον ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή