22.5.12

Η princess αποκαλύπτεται ...

Γεια και χαρά μπλογκογειτονίτσα μου!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους του Κωνσταντίνους, τις Κωνσταντίνες και τις Ελενίτσες που γιόρταζαν εχθές!!! Βέβαια γιόρταζε και κάποιο άλλο πρόσωπο ... Μπορείτε να μαντέψετε; Καλά, καλά θα σας το αποκαλύψω! Πίσω από το όνομα  princess λοιπόν κρύβεται μια Κωνσταντίνα (που κοντεύει τα 34 στις αρχές του επόμενου μήνα) και που σας αγαπά πολύ!

Όμως αυτή η Κωνσταντίνα δεν είναι και στα καλύτερά της, από ψυχολογικής απόψεως, και θα ήθελα παρακαλώ πολύ να την συγχωρήσετε που έχει τόσες μέρες να φανεί! Περνά όμως από τα σπιτάκια σας να δει τι κάνετε!

Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές στη ζωή και προσπαθούν να τις ξεπεράσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνη όμως αισθάνεται κάποιες φορές ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά ή δεν έχει τη δύναμη  και το κουράγιο που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει. Παρ' όλα αυτά προσεύχεται στο Θεό να της δίνει αυτή τη δύναμη για να μπορεί να συνεχίσει, για να μπορεί να είναι μια καλή μάνα για το παιδί της, για να μπορεί να στέκεται. 

Ίσως χρειαστεί να λείψει για λίγες ημέρες ακόμη, μην την ξεχάσετε όμως! Σίγουρα θα επιστρέψει γιατί δεν μπορεί χωρίς εσάς! Γιατί εσείς της δίνετε μεγάλη αγάπη και κουράγιο και σας ευγνωμονεί γι' αυτό!



Σας φιλώ!!!!!!



Ζητώ ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ αν τυχόν βάρυνα την ψυχή σας ...

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/12, 3:44 μ.μ.

    Δε γίνεται να είναι όλες οι αναρτήσεις χαρούμενες, καμιά ψυχή δε βάρυνες, ο ένας στηρίζει τον άλλο εδώ πέρα. Κι εγώ δεν είμαι καλά τον τελευταίο καιρό, θα προσεύχομαι και για τις δυο μας, κι ας μη σε ξέρω! Χρόνια πολλά, καλή μου Κωνσταντίνα!Julie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Κωνσταντίνα!
    Να πάρεις το χρόνο σου βέβαια!
    Αλίμονο αν μας πάρεις και την άδεια! Κι εγώ πέρασα μια τέτοια φάση μέσα στο χειμώνα. Αν είναι από "το κάψιμο" που παθαίνεις εδω μέσα, αν αφιερώνεις πολύ χρόνο.
    Για ό,τι άλλο σου εύχομαι την καλύτερη έκβαση και ο Θεός μαζί σου!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνα χρόνια σου πολλά!!Οτι κι αν ειναι αυτό που σε στενοχωρεί και σε βγαζει απο τα νερα σου - αν δεν ειναι θέμα υγείας- λύνεται, να εισαι σίγουρη!!Ολοι μας κατα καιρους περναμε αυτή τη φάση..Πάρε το χρόνο σου και δύναμη απο το καλύτερο στηριγμα, το παιδάκι σου!Να εισαι καλά κι ευχομαι να επανέλθις δριμύτερη και ανανεωμένη!Φιλιά πολλά, δε σε ξεχνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλενάδα να εκατοστήσεις τα χρόνια σου και ότι επιθυμείς σου εύχομαι!!!!! Όσο για την πεσμένη ψυχολογία... όλα θα πάνε καλά! Και εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου εδώ και αρκετό καιρό αλλά το παλεύω και που θα πάει... θα περάσει! (Ελπίζω μόνο να μην υπάρχει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα..) Όπως και να'χει η προσευχή από καρδιάς πάντα βοηθάει! (Αν θες κάπου να μιλήσεις στείλε μου e-mail) Σε περιμένουμε, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά γλυκιά μου Κωνσταντίνα!
    Σου εύχομαι να είσαι καλά, γερή και δυνατή!
    Εύχομαι και ελπίζω ότι σε ταλαιπωρεί να περάσει γρήγορα και να επιστρέψεις ανανεωμένη και χαρούμενη όπως σε ξέρουμε!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ γλυκιά μου Κωνσταντίνα - Princess θα μας λείψεις πολύ - πολύ!!!!! Εύχομαι να ξεπεραστεί σύντομα το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί και να έρθεις πάλι κοντά μας!!!!!
    Χρόνια σου Πολλά και καλά!!!!!! Να μου φιλήσεις τη μικρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γλυκιά μου Κωνσταντίνα, γλυκιά μου Princess ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ! Να είσαι πάντα γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη και να θυμάσαι... Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους... και όχι δεν μας βάρυνες τη ψυχή!!
    Λείψε όσο θέλεις ...εμείς όχι μόνον δεν σε ξεχνάμε αλλά είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε... έστω και ψυχολογικά!! Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα βελτιωθεί η κατάσταση!!! Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά princess-Κωνσταντίνα.
    Πολλά & προπάντων καλά. Να είσαι γερή & δυνατή.
    Να σκεφτεσαι θετικά και όλα θα περάσουν (ότι κι αν είναι).
    Θα σε περιμένουμε. Οτι καλύτερο εύχομαι.

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλυκιά μου!!! Να είσαι καλά να χαίρεσαι τη γιορτή σου και χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα!! Ελπίζω να είσαι καλά και μην νοιάζεσαι για το "εδώ"! το "εκεί" είναι πιο σημαντικό...η κανονική ζωή είναι πιο σημαντική! Εύχομαι καλό κουράγιο μικρή ξεκουράσου ακόμη κι οι μαμάδες κλατάρουν...έχουν το δικαίωμα!!! Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/5/12, 12:43 π.μ.

    Χρόνια σου πολλά καλά και ευτυχισμένα!!!! Όλες χρειαζόμαστε το χρόνο μας. Και στο τέλος τέλος αυτό ειναι κάτι που μας δίνει χαρά και όχι ακόμη μια υποχρέωση!!!(φτάνουν αυτές που έχουμε) Όταν θα είσαι έτοιμη θα είμαστε εδώ!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχάς Χρόνια Πολλά! Να είσαι γερή και πάντα γεμάτη από Ευτυχία!!! Συγνώμη που άργησα να σου ευχηθώ...
    Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα ξεπεράσεις τη φάση στην οποία βρίσκεσαι και θα επανέλθεις ζωντανή και ευδιάθετη!!! Όλα θα πάνε καλά γλυκό μου, θα το δεις!!! Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΩΝ/ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ,ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΡΕΝΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ,΄΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ΄΄.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ,ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα..
    Τη δύναμη που αναζητάς,θα τη βρείς κρυμμένη στην αγκαλίτσα του παιδιού σου..στα φιλιά του..
    μη διστάσεις να αφήσεις την καρδιά σου ανοιχτή..θα περάσουν όλα..απλά πάρε το χρόνο σου και μη χρησιμοποιείς μεγενθυντικό φακό..όλες τα έχουμε περάσει..και ίσως να τα ξαναπεράσουμε!
    (μη διστάσεις να μιλήσεις..όλες είμαστε εδω..για σενα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ.... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΛΙΓΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.....ΟΜΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΥΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ princess ΜΟΥ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
    ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοριτσάκι μουυυυυυ!!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!όμορφο και φωτεινό!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ir8a na se sugxaro gia to vraveio...alla eida tin anartisi sou...k stenaxore8ika an k den se ksero...mia pou erxomai proti fora sto blog sou...perastika sou oti k na 'nai...kalo kouragio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον τόπο μου λένε η γιορτή κρατάει σαράντα μέρες άρα είμαι μέσα στα όρια, χρόνια πολλά Κωνσταντίνα μου και όταν αισθανθείς καλύτερα θα είμαστε εδώ και θα σε περιμένουμε έτσι θα σε αφήσουμε εμείς βρε;
    Όλες περνάμε από τέτοιες φάσεις αλλά το παλεύουμε και κάποια στιγμή το ξεπερνάμε θα κοιτάς το παιδάκι σου και ότι σε βαραίνει θα φεύγει!!!Φιλάκια γλυκιά μου και σε περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έστω και αργά μαθαίνω οτι λέγεσαι Κωνσταντίνα..Ξέρεις έτσι κανονικά έπρεπε να με βγάλουν αφού γεννήθηκα αυτή τη μέρα μα απέδωσαν τιμή στη γιαγιά που με μεγάλωνε!Χρόνια Πολλά λοιπόν έστω και αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωνσταντίνα μου, εύχομαι να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό και να ξεπερνιέται... Φιλιά! Σε περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά Κωνσταντίνα μου έστω και καθυστερημένα!Έυχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να επιστρέψεις κοντά μας χαρούμενη όπως πάντα!φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε πεθυμήσαμε!!! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. την καλησπέρα μου, Κων/να!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλό ξημέρωμα γλυκό μου κοριτσάκι!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κουκλάρα μου!!! Πώς σε βρίσκω;;;; Αραχτή, με μαγιώ, με παγωτό στο χέρι, λύνεις σταυρόλεξο, διαβάζει ερωτικό μυθιστόρημα; Έπεσα σε κανένα μέσα;;;; Να είσαι καλά κοριτσάκι μου ότι κι αν κάνεις!!! Σε φιλώ γλυκά γλυκά γλυκά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και σ'είχα στο μυαλό μου!!!! Ελπίζω όλα καλά έτσι? Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Που είσαι βρε Κωνσταντίνα μου;Σε περιμένουμε!!!!
    Φιλάκια και καλά να είσαι όπου κι αν είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. όλοι τα περνάμε αυτά! Θα τα λέμε!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελπίζω να είναι όλα καλά γλυκιά μου!!! Ευχές και μια σφιχτή αγκαλιά σου στέλνω!Γράψε μου αν θέλεις...θα σε ακούσω!!Το mail μου το ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλό βράδυ μικρή μου!!!! Και όπως είπαμε.... Θετική σκέψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλε εγω τώρα την είδα την αναρτηση! Οτι φάση και να περνάς να ξέρεις οτι υπάρχουν άνθρωποι που σε σκέφτονται και σ'αγαπούν. Ολες οι μανούλες-νοικοκυρες-εργαζόμενες τρώνε τέτοιες φρίκες κατα καιρούς, ρωτα με κι εμενα! Κι αυτά στο πρόγραμμα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Princess Κωνσταντινα,Χρονια Πολλα,ετεροχρονισμενα βεβαια για τη γιορτη σου και τα γενεθλια σου!!!Ευχομαι ολοψυχα καλο καλοκαιρακι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κοριτσάκι μουυυυυυ!!!! Δεν σε ξέχασα!!! Έλειπα βολτίτσα!!! Ελπίζω να σε βρίσκω καλύτερα!!! Σε φιλώ, καλό και ανατρεπτικό μήνα σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αστέρι μουυυυυυυυ!!!!!!! Καλό βράδυ κοριτσάρα μου όμορφη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κοριτσάκι εύχομαι να είναι όλα καλά.Μας λύπεις...Πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είπα να περάσεις λίγος καιρός να ηρεμήσεις,όμως πέρασε περισσότερος απο τον αναμενόμενο κι ήρθα να δω αν είσαι καλά.
    Ολοι έχουμε τα προβλήματά μας Κωνσταντίνα,άλλοι μεγάλα,άλλοι απλούστερα,άλλοι δύσκολα,έως πολύ δύσκολα, μη νομίζεις οτι πίσω απο ένα απλό άβαταρ και χαρούμενες αναρτήσεις βρίσκονται πάντα χαρούμενοι άνθρωποι,κάθε άλλο. Ολοι αισθανόμαστε αδύναμοι πολλές φορές,όμως η θέληση τα ξεπερνά όλα ή ο,τι είναι στις δυναμεις μας και ξεπερνιέται.Αν σου έλεγα τις δικές μου καταστάσεις ίσως οι δικές σου σου φαίνονταν απλές και το ξεπερνούσες άμεσα.
    Εδω είμαι οταν αποφασίσεις,εύχομαι γρήγορα...να ξαναγυρίσεις κοντά μας.
    Φιλάκια πολλά και ...λείπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γειά σου πριγκίπισσα!!!
    Χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλίο !!
    Ελπίζω να ειναι ο φάρος σου!!!Μακάρι να είσαι καλά και χαίρομαι που έρχεσαι απο τη παρέα και τα λέμε!!!αν χρειαστείς κάτι,μια κουβέντα,οτιδήποτε,μη διστάσεις να μου στείλεις μέιλ(mystickland@hotmail.gr)..Ξέρεις καμιά φορά η γνώμη των άλλων που δεν αλλιώνονται απο την καθημερινότητα είναι λυτρωτική!!ΣΚέψου το:)
    Φιλιά!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πώς είναι το κορίτσι μου;;;;; Φιλιά πολλά πολλά πολλά για να φτάσουν σίγουρα κάποια σε σένα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ε τώρα έχω αρχίσει κι ανησυχώ... Που βρίσκεσαι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα Κωνσταντίνα μου!!Εύχομαι να είναι όλα καλά!!Πραγματικά μας λείπεις!!Φιλάκια και καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γλυκό κοριστι, πριγκιπιισα ευχομαι να περνας όμορφα και να επανελθεις ανανεωμενη και δημιουργική!! Περιμενουμε τα νεα σου!!
    Φιλια και σε ευχαριστω πολύ για τις ομορφες ευχες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φιλενάδα πέρασα για ένα γεια! Φιλάκια πολλά και να'σαι καλά! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλή μου,το κάνεις;;;
    Ελπίζω το κέφι σου να έρχεται σιγά σιγά!!!
    Υπομονή...υπάρχουν πολλοί φίλοι που σε αγαπάνε:)
    Χαίρομαι που περνάς απο το σπιτάκι μου και τα λέμε:)
    Φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή