28.12.11

Δωράκια έκπληξη για τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να περάσατε υπέροχα τα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Πάντως το κρύο καλά κρατεί! Πώς θα καταλάβουμε άλλωστε και Χριστούγεννα χωρίς παγωνιά; Σας ζηλεύω πολύ που εσείς εκεί στα ύψη έχετε και χιόνι!!! Αααχχχ!
Γειτονάκια μου καλά, σήμερα θα σας παρουσιάσω μια εύκολη κατασκευή για μικρές εκπληξούλες που θα κρύβονται στις κρεμασμένες κάλτσες και πραγματικά θα ξετρελάνει τα πιτσιρίκια σας! Πρόκειται για καραμελίτσα "ειδικού μεγέθους" λόγω της περίστασης και μπορεί να περιέχει ό,τι φανταστείτε! 
Εγώ έφτιαξα χθες δύο για να δωρίσω στη βαφτηστήρα μου και στο αδερφάκι της! 
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι χαρτόνι (κατά προτίμηση άσπρο), κόκκινη κορδέλα (ή λωρίδες από κόκκινο χαρτόνι), τον χάρτινο κύλινδρο από το ρολλό κουζίνας, διαφανής ζελατίνα,  κόλλα και ψαλίδι.




Καταρχήν έκοψα τον κύλινδρο από το ρολό κουζίνας στα δυο και έπειτα το άσπρο χαρτόνι σύμφωνα με τις διαστάσεις των δύο μικρότερων κυλίνδρων.
Έπειτα κόλλησα στο άσπρο χαρτόνι λωρίδες από την κορδέλα, σε ίσες αποστάσεις, και στη συνέχεια τύλιξα μ' αυτό τον κύλινδρο αφού προηγουμένως είχα προσθέσει κόλλα.






Γέμισα την καραμελίτσα μου με σοκολατάκια, έκοψα κι ένα κομμάτι από τη ζελατίνα για το περιτύλιγμα. Την στερέωσα στο πλάι με κορδέλα και ... έτοιμη η έκπληξη!!!!!!!!




Πώς σας φαίνεται;

Τι να γίνει που θέλει και ο Άγιος Βασίλης λίγη βοήθεια!!!!


Καλή Πρωτοχρονιά να έχετε!!!

12 σχόλια:

  1. Πολύ ...γλυκειά ιδέα θα ξετρελάνει τα πιτσιρίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνη ιδέα!Μπράβο σου!!!Καλή χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύκολο στην κατασκευή και πολύ έξυπνο! Μπράβο!!! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες! Καλή χρονιά με υγεία και πάντα τέτοια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια ιδέα, θα την κάνω σίγουρα. Τα πιτσιρίκια θα ξετρελαθούν!!!!
    Σου εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αγάπη!!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ! Σας εύχομαι καλή χρονιά να έχετε, πάνω από όλα όμως υγεία σε σας και τις οικογένειές σας!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλά είναι φοβερές!!!!!!!Θα ξετρελαθούν τα μικρά χα!!χα!!!!
    princess μου, πέρασα για ευχές!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!
    Να είσαι πάντα καλά και τα λέμε του χρόνου χι!!!χι!!!!
    Σε νεραίδοφιλώ~!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου καλό!!!! Η κατασκευούλα κουκλίστικη και εύκολη ταυτόχρονα!!! Θέλεις χιονάκι; τι να σε κάνω που δεν ήρθατε Χριστουγεννιάτικη εκδρομούλα στα βουνά μας!!! Με το νέο έτος που εύχομαι να σας τα φέρει όλα δεξιά θα κάνετε και τις βόλτες σας καταδω!!!Με υγεία και χαρά να μας μπει ο νέος χρόνος!!! Χρόνια Πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου εύχομαι το νέο έτος να σου φέρει υγεία, χαρά, αγάπη, αισιοδοξία!! Χρόνια Πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι υπέροχη ιδέα. Φέτος έτσι θα κάνω τα δωράκια για τα παιδάκια που θα που τα κάλαντα! Πώπω, με έφτιαξες τώρα!!!! Μπράβο σου! Να πω φυσικά ότι ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα λόγια σου για τα γενεθλιάκια σου. Φιλάκια. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Callie, θα τρελαθούν τα πιτσιρίκια με αυτή την έκπληξη! Και πού ξέρεις; Του χρόνου, να είστε καλά, ίσως να έχετε μεγαλύτερη προσεύλευση!!!!!! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή