Κουράζεστε με την ιδέα ότι θα λερώσετε την κουζίνα με αλεύρια, μπολ και όλα τα συναφή; Μην ανησυχείτε γι' αυτό. Φτιάξτε μεγαλύτερη δόση ζύμης, χωρίστε την σε σακουλάκια τροφίμων και αποθηκεύστε στην κατάψυξη. Το ζυμάρι δεν παθαίνει απολύτως τίποτα. Όταν χρειαστείτε ζύμη για να φτιάξετε την πίτσα σας, ξεπαγώστε όσα σακουλάκια θέλετε (υπολογίστε ότι θέλει και κάποιες ώρες για να ξεπαγώσει το ζυμαράκι). Αφού μαλακώσει η ζύμη "ενεργοποιήστε" την με λίγο αλευράκι (προσοχή στην ποσότητα, θέλουμε να παραμείνει μαλακιά) και αφήστε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει, περίπου 40 - 50 λεπτά. Μετά είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την σπεσιαλιτέ σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου