13.2.15

Νοσταλγία...

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε! Για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έβρισκα χρόνο (παρόλο που δεν δουλεύω) να ασχοληθώ με το μπλογκοσπιτάκι μου, που τόσο το έχω παραμελήσει. 
Οι μέρες μετά τις γιορτές μου προξενούσαν μελαγχολία, δεν έβρισκα κάτι που να με εμπνέει και να μου κάνει αυτό το κλικ τέλος πάντων.



Σιγά σιγά άρχισε να μου έρχεται η επιθυμία να ασχοληθώ και να περιποιηθώ τα λουλούδια μου (αν θέλετε μπορώ να σας αφιερώσω και αναρτησούλα με τα φυτά της βεράντας). Έκανα μεταφυτεύσεις, έσπειρα σποράκια, αν και είναι νωρίς ακόμη γιατί θα παγώσουν τα καημένα τα νεαρά φυντανάκια. Όμως ορισμένες φορές δεν έχω καθόλου μα καθόλου υπομονή....χαχαχαχαχα! Αγόρασα και κάποια καινούρια φυτά και τα τακτοποίησα στις θέσεις τους, έριξα κι ένα συγύρισμα στο μπαλκόνι.
Η εξέλιξη των τελευταίων ημερών με ανάγκασε, ευχάριστα μπορώ να πω, να ξεκουραστώ (πραγματικά όμως) και να ηρεμήσω. Μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει πριν με βρει η καινούρια σεζόν να δουλεύω. Τα πρωινά ετοιμάζω την μικρή πριγκίπισσα για το σχολείο και ύστερα αναλαμβάνουν ο παππούς και η γιαγιά να την πάρουν στο σχολείο. Έπειτα κάθομαι στον υπολογιστή....
Εξερεύνησα το αγαπημένο μου pinterest και επισκέφθηκα πολλές από εσάς. Μπορεί να μην άφησα το σχόλιό μου σε όλα τα σπιτάκια αλλά να ξέρετε ότι μου δίνετε δύναμη, έμπνευση και μπορώ να πω ότι αρχίζει να ξυπνάει και πάλι κάτι μέσα μου. Αυτό το κάτι που σε κάνει να θες να ξετρυπώσεις τα υλικά σου και να τα απλώσεις μπροστά σου, να δεις μια φωτογραφία και να σου έρθει η ιδέα να κάνεις μια μετατροπή....



Άραγε ποια θα είναι η επόμενη ανάρτηση;


11 σχόλια:

  1. Καμιά φορά χρειάζεται να κάνουμε μια ανάπαυλα και μετά... με ώθηση και δημιουργική διάθεση να ασχοληθούμε με ότι ποθεί η καρδούλα μας.
    Να έχεις δημιουργική έμπνευση σ' ότι κι αν κάνεις.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Άννα μου! Καλώς όρισες στο σπιτάκι μου!

      Διαγραφή
  2. Καλή ανάκαμψη Ντίνα μου. Όλοι περνάμε τέτοιες εποχές, όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου σ' ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι κι εσείς να ξαναβρείτε γρήγορα τους ρυθμούς σας! Σε σκέφτομαι! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Lovely image; hope you are inspired to create!

    Poppy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος δεν τα περνάει αυτά τα "υπαρξιακά" κοριτσάκι μου; Είμαι σίγουρη πως θα επανέλθεις δριμύτερη και η επόμενη σου ανάρτηση θα είναι γεμάτη από όρεξη, χρώμα και ζωντάνια, γιατί έτσι είσαι κι εσύ!!!Μέχρι τότε σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η χρονιά νομίζω πως ξεκίνησε για όλους λίγο παράξενα και με έλλειψη διάθεσης (το άκουσα από πολλούς). Νομίζω πως μόλις φτιάξει ο καιρός θα πάρουμε τα πάνω μας και θα γίνει αυτό το κλικ!! ;) Εγώ την φυτοθεραπεία, προς το παρόν τουλάχιστον, την άφησα ήσυχη γιατι αρκετά υπέφερε στα χέρια μου χαχαχα. Τώρα για την επόμενη ανάρτηση σου... να χτίσεις πύργο το κόβω κομματάκι δύσκολο, εκτός και αν τον χτίσεις με γλυκά υλικά για την μικρή πριγκίπισσα!!! ;) Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!! Μου έφτιαξες τη διάθεση!! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή