24.2.12

Μπάχαλο τέλος !!!

Hallo everyone! Τι κάνετε; Πώς είστε; Εμείς είμαστε ακόμη κλεισμένες μέσα στο σπίτι γιατί το κρυολόγημα της μικρής πριγκίπισσας δεν έχει περάσει ακόμα. Ο καιρός αρχίζει και καλυτερεύει επιτέλους και κάπως φτιάχνει και η διάθεση. 
Να σας πω όμως τι έπαθα σήμερα! Αφού σιγύρισα κρεβάτια, σαλόνι, κουζίνα, δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτε άλλο! Ήθελα την αράξω και να μην κουνήσω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Αυτό που θα με ευχαριστούσε πραγματικά ήταν μια βόλτα με τα πόδια αλλά ούτε κι αυτό μπορούσα να κάνω γιατί δεν είχα κάποιον να προσέχει την μικρή μου.
Εν τω μεταξύ έκοβα βόλτες μέσα στο σπίτι μπας και βρω να κάνω κάτι που να μου αλλάξει λίγο την ψυχολογία προς το καλύτερο. Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο με τα παιχνίδια της πριγκίπισσας όπου επικρατεί το απόλυτο χάος! Πόσο καιρό παιδεύομαι με αυτό το δωμάτιο! Παντού παιχνίδια (έξω από τα παιχνιδόκουτα) και μια βιβλιοθήκη που μου έδωσε η αδερφή μου με πράγματα δικά μου, για τις χειροτεχνίες μου, τα βιβλία μου κι ένα σωρό άλλα άσχετα! 




Εννοείται πως έγινα χειρότερα απ' ότι ήμουν! Έπρεπε όμως κάποια στιγμή να τακτοποιηθεί αυτός ο χαμός. Και είπα στον εαυτό μου "άρχισε με το μαλακό και στην πορεία θα έρθει και η όρεξη"! Τελικά τα κατάφερα! Συν τις άλλοις μπήκαν σε τάξη και τα παιχνίδια της πριγκίπισσας και επιτέλους φάνηκε το χαλί βρε παιδιά! Έριξα στο τέλος κι ένα καλό σκούπισμα με την ηλεκτρική και θαύμασα το κατόρθωμά μου! 
Το πιο ωραίο είναι βέβαια πως το ευχαριστήθηκε και η μικρή και κάθησε αρκετή ώρα να παίζει σε ένα δωμάτιο ανθρωπινό τέλος πάντων γιατί συνέχεια μετέφερε παιχνίδια από εκεί στο σαλόνι κι εμένα με έπιαναν τα νεύρα μου!  
Για να δούμε πόσο θα το κρατήσουμε έτσι! Βάζω και τον εαυτό μου στη λίστα!

Καλό απόγευμα!!!







18 σχόλια:

  1. πάντα έτσι γίνεται στα δωμάτια των παιδιών!χάμος!!
    το έφτιαξες μια χαρά, όμως!!
    να είσαι καλά!!
    φιλιά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. myStickland, αυτός ο χαμός σχεδόν πάντα επιστρέφει, κάτι σαν τη σκόνη, κι εγώ σηκώνω κεραίες!!!! Μωρέ εγώ μια χαρά τα έφτιαξα, πόσο καιρό θα μείνει έτσι δεν ξέρω ... Τέλος πάντων, μην συγχύζομαι από τώρα! Φιλιά

      Διαγραφή
  2. Η διαφορά είναι αισθητή και το αποτέλεσμα σας αποζημίωσε και με το παραπάνω, φαντάζομαι!!Μπράβο στην κοπέλα μας!! Καλό 3ήμερο Πριγκηπέσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Onirokosmos, φυσικά και μπράβο στην κοπέλα σας, διότι έφαγα ένα τετράωρο εκεί μέσα!!! Φιλιά

      Διαγραφή
  3. Ναι έχεις δίκιο, έγινε σαν καινούρια! Μπράβο για το κουράγιο! Ελπίζω τώρα να μεταφέρει λιγότερα παιχνίδια στο σαλόνι (το καθόλου το αποκλείω αν κρίνω από τα δικά μου ζουζούνια).
    Καλή Σαρακοστή, περαστικά και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιτσάκι, πόσο με καταλαβαίνεις!!! Αυτό το πήγαινε-έλα των παιχνιδιών στο σαλόνι είναι η χειρότερή μου! Το καθόλου το αποκλείεις, ε;
      Ευχαριστούμε για τις ευχές! Να περάσετε μια όμορφη Καθαρή Δευτέρα! Καλή Σαρακοστή! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Μπράβο βρε μανούλα...Τέλειο το τακτικό αποτέλεσμα....τι χαρά όταν συμβαίνει αυτό...τί λίγο που κρατάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά! Αυτό ξαναπέστο!!! Φιλιά Κατερινάκι μου!

      Διαγραφή
  5. Μακαρι αυτη η αίσθηση του καθαρου και τακτοποιημενου να κρατουσε λίγο παραπάνω!!Εγινε αγνωριστη η γωνια της βιβλιοθηκης!Μπραβο!Τι καλά με ενα κλικ καθε φορα να αλλαζε το σκηνικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα!Μακάρι να κρατούσε αυτή η τάξη πάντα σε όλους τους χώρους του σπιτιού!Ε δεν γίνεται όμως με παιδιά στο σπίτι!!Να είμαστε καλά να συμμαζεύουμε!!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και σε σένα Λαμπρινή μου! Έχεις δίκιο... Να είμαστε καλά να συμμαζεύουμε!!! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Ευχομαι να έχετε ξεμπερδέψει με ιώσεις και κρυολογήματα και να είστε όλοι καλά τώρα :)
    Και ως γνωστό οργανωτικό πνεύμα έχω να πω ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!! Όλα βρήκαν τη νέα τους θέση και φαίνεται τρομερή διαφορά!!
    (Μέσα σε τέσσερις ώρες όλο αυτό; Ηρωίδα είσαι κοπέλα μας!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα κρυολογήματα είμαστε στο τσακ! Περνάμε απ' έξω και παίρνουμε τη στροφή ανοιχτά μην τυχόν και κολλήσουμε πάλι! Ακήμη ο χειμώνας καλά κρατεί...
      Τέσσερις ώρες εμένα μου φάνηκε πολύ!!! Αλλά εσύ ως ειδικός κάτι θα ξέρεις παραπάνω!

      Διαγραφή
  8. Και εγώ θυμάμαι όταν ήμασταν μικρά με τον αδερφό μου μας παρακαλούσε η μαμά μου να μαζέψουμε "για να δούμε και το χαλί επιτέλους!" Καλώς σε βρήκα πριγκιπισο-μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vivika, σε καλωσορίζω στο σπιτάκι μου! Αυτή η φράση της μαμάς θα υπάρχει εις τον αιώνα τον άπαντα!!!! Μέγα πρόβλημα αυτά τα παιχνίδια (και όχι μόνο δηλαδή)!

      Διαγραφή
  9. Κοριτσάκια μου αρρωστούλια μου είστε ακόμα!!!! Φτου φτού, κακό μάτι θα είναι!!! Περαστικά βρε παιδί μου!!! Όσο για τον πανικό στο δωμάτιο της μικρής, υπομονή κάνε, θα μεγαλώσει και μια ζωή η ζωή της θα πρέπει να είναι σε τάξη, άσε το παιδί να το ευχαριστηθεί τώρα!!! Άλλωστε σου δίνει και την ευκαιρία να βρίσκεις πάντα κάτι να κάνεις... Χα χα χα!!! Σας φιλώ και τις δύο!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, την επόμενη φορά θα σε φωνάξω να κάνεις εσύ όλο το χαμαλίκι, να τα πείτε οι δυο σας (εσύ και η μικρή πριγκίπισσα) και μετά τα ξαναλέμε! Άμα σου αρέσει κιόλας μπορείς να εγκατασταθείς εδώ, κρεβάτι να σε κοιμήσουμε έχουμε, φαϊ έχουμε, τι άλλο θέλεις;

      Διαγραφή