1.1.12

Ένα ζεστό καλωσόρισμα με ένα κομμάτι βασιλόπιτα!

Καλή Χρονιά αγαπημένη μου παρεούλα!!!! Εύχομαι το νέο έτος να είναι για όλους σας ήρεμο, γεμάτο καινούριες, ευχάριστες εκπλήξεις, πάνω από όλα όμως με υγεία!
Μετά από την χθεσινή κουραστική ημέρα (από το πρωί του Θεού στο μαγαζί, γύρισα στο σπίτι 20:30 το βράδυ, μαγείρεψα κάτι στα γρήγορα για να φάμε, 23:00 έφτιαξα και τη βασιλόπιτά μας, 24:00 - 02:00 εκτελούσα χρέη "ξωτικού του Άη Βασίλη"), κάθομαι δίπλα στη φωτιά εντελώς αποκαμωμένη, διότι είχε και συνέχεια το πράγμα σήμερα (ξέρεις τι είναι να τακτοποιήσεις ένα βομβαρδισμένο σπίτι;), και απολαμβάνω ένα κομμάτι από τη γλυκιά πίτα του Άγιου Βασίλη! Τώρα θα μου πείτε έντεκα η ώρα το βράδυ γίνεται βρε κούκλα μου βασιλόπιτα; Πας με τα καλά σου;
Ποιος είπε πως η βασιλόπιτα είναι δύσκολη υπόθεση; Σας έχω τη λύση! Εγώ τουλάχιστον αυτή τη συνταγή κάνω κάθε χρόνο και μια χαρά πετυχαίνει και αρέσει σε όλους.
Φτιάχνω μια δόση κέικ χρησιμοποιώντας όμως βούτυρο γάλακτος και στο τέλος προσθέτω 1 φλ. αλεσμένα καρύδια. Αφού ψηθεί και κρυώσει, πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη και ... έτοιμη!


Προς το παρόν σας αφήνω ...

Πάω να τσακίσω και δεύτερο κομμάτι! 

Τρέξτε να προλάβετε κέρασμα!!!




11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/1/12, 6:19 μ.μ.

    Καλή Χρονιάαααα! Με υγεία και διάθεση για δημιουργία!
    (Λέω ν' ακολουθήσω τα βήματά σου και να τσακίσω κι εγώ τη δική μου βασιλόπιτα!...)
    Φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Ευαγγελία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/12, 12:12 π.μ.

    Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη ευτυχία και χαρά για σένα και αυτούς που αγαπάς!!!! Θα ακολουθήσω του χρόνου την συμβουλή σου για την βασιλόπιτα γιατί φέτος μόνο την κόψαμε και την πετάξαμε!!! Άδικος κόπος!!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά με υγεία γλυκιά μου Princess!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά! Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για τον καινούριο χρόνο! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Χρονιά κοριτσάκι μου καλό!!!! Τα καλύτερα να μπουν στο σπιτικό σας!!! Μόνο χαμόγελα και χαρούμενες στιγμές να ζήσετε το 2012!!! Σε φιλώ γλυκά γλυκά γλυκά!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αίγλη μου, καλή χρονιά να έχεις, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, πάντα με υγεία! Εύχομαι του χρόνου να φτιάξεις την πιο ωραία βασιλόπιτα!!! Φιλιά!

    Νατασούλι μου εύχομαι και σε σένα μια χρονιά ευτυχισμένη, γεμάτη υγεία! Αυτό είναι το πιο σημαντικό! Να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου!!! Φιλιά πολλά!

    Ερμιόνη μου, εύχομαι να είστε πάντα καλά και του χρόνου να έχουμε όλες να παρουσιάσουμε ακόμη περισσότερες δημιουργίες!! Φιλιά στο μπουμπουκάκι σου!

    Pela Sofi εύχομαι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2012!!!

    Κικίτσα μου, εύχομαι το 2012 να είναι γεμάτο αισιοδοξία, αγάπη, ΥΓΕΙΑ! Να είστε όλοι πάντα καλά!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σας βρήκα! Πολύ όμορφο το blog σας, μπράβο! Η βασιλόπιτα φένεται πολύ λαχταριστή, μου δίνετε ένα κομμάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή μου πριγκιπέσα σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα, ή ακόμη καλύτερα, ξεκαρδιστικά γέλια!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Σε φιλώ κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή Χρονιά Δημητρούλα μου! Καλωσόρισες στην παρέα μας! Για σένα θα κεράσω δύο κομμάτια!!! Καλό βράδυ!

    Λιτσάκι μου γλυκό, σου εύχομαι τα καλύτερα για το 2012, να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή