30.5.11

Εύκολη τυροκαυτερή

Χαιρετώ όλη τη blogοπαρέα! Εύχομαι να είστε καλά! Επιτέλους βρήκα χρόνο να κάτσω κι εγώ με την ησυχία μου μπροστά στον υπολογιστή και να  ασχοληθώ με το blogoσπιτάκι μου!
Τώρα που αρχίζει το καλοκαιράκι οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν ευκαιρία για ένα φιλικό κάλεσμα στο σπίτι, με ουζάκι στη βεράντα, μεζεδάκια και όλων των λογιών τα καλούδια για να περάσουν ευχάριστα με αυτούς που αγαπούν.
Αυτό το μεζεδάκι που σας παρουσιάζω είναι έμπνευση της γιαγιάς μου (πολύ καλή μαγείρισσα οφείλω να ομολογήσω) και κάθε τόσο το φτιάχνω κι εγώ.

Σε ένα μπολ λιώνω 300 γρ. τυρί φέτα, προσθέτω 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και καυτερό tabasco, περίπου 30 σταγόνες.



Ανακατεύω και απολαμβάνω με το ψωμί.

Οι δοσολογίες είναι επιλογή του καθενός ανάλογα με το πόσο τυρί θα χρησιμοποιήσει και πόσο καυτερό το θέλει. 

Καλή όρεξη (εγώ πάντως θα τσακίσω μισή μπαγκέτα αλειμμένη με το καυτερό μου μεζεδάκι. Μισή ... λέεεμε τώρα).

3 σχόλια:

  1. Ωραιότατη!Οτι πρέπει για ενα ψαγμένο σαντουιτς!Σπευδω να τη δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τη φτιάξω όπως και δήποτε! Έψαχνα καιρό να βρω μια εύκολη συνταγή για τυροκαυτερή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελίτσα μου περιμένω εντυπώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή