Θα χρειαστούμε:
250 γρ. βούτυρο
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κρόκοι αυγών
1,5 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλιχυμό από μισό πορτοκάλι
800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει)Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
Ρίχνουμε τους κρόκους και στη συνέχεια το χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνουμε σιγά σιγά στο μίγμα μέχρι η ζύμη να μην κολλάει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου