25.11.12

Τούρτα "Εργοτάξιο" και άλλες ...

Γειτονόπουλα, εδώ είμαι και πάλι όχι όμως με χριστουγεννιάτικο θέμα αν και θα έπρεπε ... Έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μας με τόσες ιδέες που κυκλοφορούν στα μπλογκ σας και είναι τόσο ωραίες όλες!

Χθες είχε γεννέθλια ένας μικρός πιτσιρικάς και ήθελε μια τούρτα για το πάρτυ του, διαφορετική όμως από αυτές τις συνηθισμένες των ζαχαροπλαστείων. 
Με το που το ζήτησε, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η τούρτα που είχε φτιάξει η ΦραουΛίτσα μας. Απλά εγώ την έκανα σε μεγαλύτερες διαστάσεις και ομολογώ πως το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ. Και φυσικά ο μικρός Νικόλας ευχαριστήθηκε περισσότερο από όλους ...

Η τούρτα εργοτάξιο ήταν όλο σοκολάτα!!!!!!!!!!! Μιαμ! Μιαμ!
 

Παρακάτω θα δείτε κι άλλα σχέδια που είχα φτιάξει στο παρελθόν κι (ευτυχώς) με φώτισε ο Θεός και τις τράβηξα φωτογραφία ... Πού να φανταζόμουν τότε πως μετά από χρόνια θα τις παρουσίαζα στο μπλογκ μου!


Τούρτα Barbie για την βαφτιστήρα μου. Μην με παρεξηγείτε αλλά ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησα να κάνω τέτοια τούρτα και ξέρω τώρα τι πρέπει να προσέχω!!!!!!!!!


 
Τούρτα πασχαλίτσα στα 2α γεννέθλια της μικρής πριγκίπισσας



Τούρτα πίστα ράλλυ για τον μικρό Νικόλα στα 5α γεννέθλιά του


 


Τούρτα για τον γάμο του αδελφού μου

 

Τούρτα all time classic


Σας αφήνω τώρα με τη γλύκα!!!! Μπορείτε να κεραστείτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας!!!


Καλό απόγευμα!



21.11.12

Τρέξτε να προλάβετε!!!!!!

Εφημερίδες!!!!!!!! Εφημερίδες!!!!!!!!!! Έκτακτο παράρτημαααα!!!!! Εφημερίδες!!!!!!
Καλές μου γειτόνισσες μια γρηγοράδα για σήμερα! Σας γράφω στο πόδι, που λένε ...
Τρέξτε να προλάβετε!!!!!!! Η Έλενα από το μπλογκ Κερασόπιτες μοιράζει υπέροχο δωράκι! Όσες έχετε το κόλλημα με τη ραπτική θα ενθουσιαστείτε! Γι΄αυτό μην χάνετε χρόνο! 


Τα λέμεεεε!!!!!!

Καλό απόγευμα!




15.11.12

Και λίγο ράψιμο...

Όπως σας υποσχέθηκα στην προηγούμενη ανάρτηση, θα σας δείξω λίγο από ραπτική! Μην φανταστείτε κανένα φόρεμα για γκράντε εμφανίσεις ή τίποτε παρόμοιο, γιατί δεν το 'χω μέχρι εκεί! Αφήστε που θα βγάλουν καντήλες οι διάσημοι σχεδιαστές ...
Λόγω "οικονομικών δυσχερειών" κι επειδή τυγχάνει να είμαστε και μεγάλη οικογένεια (επτά αδέρφια μαζί με 2 νύφες, 1 γαμπρό, 1 ανήψι 4 μηνών κι ένα που είναι "καθ' οδόν") φέτος τα δωράκια μας θα είναι χειροποίητα, όχι που θα κάτσω να σκάσω!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Η γλυκιά μου η Έλενα με έκανε να χαρώ πάρα πολύ με το δώρο της! Μου έστειλε πριν καιρό διάφορα υφασματάκια, βασικά είναι αυτά που αγαπώ, διότι δυστυχώς στη Ρόδο δεν μπορώ να τα βρω κι αν τύχει, είναι πανάκριβα!!!! Έλενα σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!


Ξετρύπωσα και τα βιβλία μου, τα ξεφύλισσα πολλές φορές για να αποφασίσω τι τελικά απ' όλα αυτά θα φτιάξω. Ακόμη βέβαια δεν έχω καταλήξει, στο μυαλό μου υπάρχουν πολλές ιδέες ... 


Για αρχή έφτιαξα αυτά τα "σκουφάκια" για το βραστό αυγουλάκι




Την αγάπη μου για τις καρδιές την γνωρίζετε πλέον ... Εεε δεν μπορούσα να μην φτιάξω κι εφέτος





Αυτά τα υφάσματα τα λατρεύω!!!!!!!!  
 


Εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο και δημιουργικό τριήμερο!!!!

Καλό βράδυ!!!!!!!



Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους συγγραφείς των βιβλίων. Δεν έχω σκοπό να προβάλλω τις κατασκευές μου ως χειροτεχνίες δικής μου έμπνευσης. Απλώς παρουσιάζω το μεράκι μου.


5.11.12

My little shubby chic style? No 2

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!!!!!! Τι κάνετε; Εύχομαι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να το ευχαριστηθήκατε! 
Χαίρομαι που στα μπλογκάκια σας άρχισε να υπάρχει σιγά σιγά μια αύρα Χριστουγεννιάτικη! Κι εγώ λοιπόν κάθησα και το έριξα λίγο στο ράψιμο ... Δεν θα πω περισσότερα όμως σε αυτή την ανάρτηση, το αφήνω για την επόμενη (να σας βάλω και λιγάκι στη μπρίζα, έτσι;).
Σήμερα ήθελα να σας δείξω τι γλυκό μπουκέτο μού έφερε η μικρή πριγκίπισσα από τη βόλτα της στο χωριό της γιαγιάς! 

Αυτά τα όμορφα κλαδάκια με τις κόκκινες μπαλίτσες (ούτε καν ξέρω πώς ονομάζεται το φυτό, θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος ή κάποια από εσάς γνώριζε να μου πει κι εμένα) μόλις τα είδα τα ερωτεύτηκα! Είναι τόσο όμορφα και μυρίζουν απίθανα που θέλησα να τα στολίσω και να τα βλέπω κάθε μέρα!!!

Από το καλάθι με την προηγούμενη φθινοπωρινή σύνθεση έβγαλα πια τα κλαδιά από τα κυπαρίσσια και τα πεύκα, άφησα όμως τα κουκουνάρια και τα κυπαρισσόμηλα. Βρήκα μια τσαγιέρα από λευκό σερβίτσιο κι έκανα τα πειράματά μου. 



 

Τίποτε δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια. Τα μικρά κλαδάκια που περίσσεψαν, στόλισαν κι αυτά την άλλη αγαπημένη μου γωνιά!



Είναι όμορφο το φθινόπωρο, πώς να το κάνουμε;

Σας στέλνω γλυκά φιλιά!!!!!!!