11.12.14

Gingerbread house by princess!

Γειτονάκια μου καλημέρα!
Συνεχίζονται οι γλυκές αναρτήσεις στο σπιτάκι της princess γιατί απλά σας το υποσχέθηκα!
Ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια, να βγάλουμε από το ντουλάπι αλεύρια, ζάχαρες, βανίλιες, καραμελάκια χρωματιστά και ζαχαρωτά και να αρχίσει το παραμύθι! Τα πιτσιρίκια σίγουρα θα τρελαθούν και δεν θα ξεκολλάνε από δίπλα σας! Θα φτιάξουμε μπισκοτόσπιτα;
Μπορείτε να "στήσετε" εσείς το σπιτάκι και να αφήσετε τα παιδιά να το διακοσμήσουν και παράλληλα να ψήσετε και μια δόση μελομακάρονα ή κουραμπιέδες όσο εκείνα θα είναι απασχολημένα!
Η περιήγησή μου στο pinterest μου ήταν άκρως εθιστική και είδα πολύ όμορφα πράγματα. Έχω κόλλημα με τα μπισκοτόσπιτα...θα το θυμάστε και από πέρυσι με το σπιτάκι του Χάνσελ και της Γκρέτελ και το Gingerbread πάρτυ! Φυσικά και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν και μάλιστα η μικρή πριγκίπισσα μου ζήτησε να το επαναλάβουμε φέτος.
Αυτή τη φορά διάλεξα ένα τριγωνικό σπιτάκι, είναι πολύ πιο εύκολο στην κατασκευή. Έτσι έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και το στόλισμα του μπισκοτόσπιτου. Αφράτο γλάσο, καραμέλες, ζαχαρωτά και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας θα δώσουν ένα μαγικό αποτέλεσμα!









Σας αφήνω να ξεθάψετε τα τεφτέρια και τις συνταγές σας και να αρχίσετε δουλειά! Κάντε το σαν έκπληξη στα παιδιά σας!

Καλές δημιουργίες εύχομαι!



 

9.12.14

Ένα βαρέλι μπύρα!

Καλημέραααααααα!!!!!!!!
Η σημερινή ανάρτηση θα σας γλυκάνει και μπορεί να σας τρελάνει.... χαχαχαχαχαχαχα
Το θέμα μας, τι άλλο από μια λαχταριστή τούρτα, προορισμένη για ένα μεγάλο αγόρι! 
Τελικά η έμπνευση έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις....και η δική μου ήρθε με μια φωτογραφία που είχα δει παλαιότερα. Και η ιδέα έγινε δημιούργημα που πολύ το ευχαριστήθηκα! Μα πιο πολύ ευχαριστήθηκα από τις αντιδράσεις πρώτα του εορταζόμενου και μετά των υπολοίπων!
Και να σας εξομολογηθώ και κάτι; Ήταν η πρώτη τούρτα που φτιάχτηκε τόσο γρήγορα! Αυθημερόν! 
Σας αφήνω να την απολαύσετε!






Θα τα πούμε σύντομα! 
Ακολουθούν κι άλλες γλυκές αναρτήσεις!

Φιλιά